Camp Elèctric som una empresa dedicada al servei de les persones, capaç d’exercir tot tipus d’instal·lacions i manteniments de forma integral i donar el millor assessorament energètic que s’adapti a les seves necessitats.
La nostra implicació en el sector de l’eficiència energètica fa que sigui el nostre puntal i el punt d’inici en la realització de les nostres tasques com a empresa de serveis.
El nostre personal esta dotat de formació en la realització de les seves tasques i contínuament es van realitzant cursos per ampliar els seus coneixements en un entorn que evoluciona dia rere dia.

Història de l'empresa

L’empresa Camp Elèctric es va fundar l’any 2002 amb una cooperativa. Va ser així com amb la implicació de 3 socis va començar un projecte comú amb uns fonaments molt consolidats: la veterania, el posicionament en el mercat i la força de la joventut van permetre una ràpida adaptació en el mercat de les instal·lacions i serveis de fred i elèctrics.
L’any 2013 es realitzar un canvi en la direcció de l’empresa i va començar una nova filosofia de treball basada en l’eficiència energètica en consonància amb els temps actuals i reforçant així tots els camps per un servei mes eficient e integral.

El logotip de l’empresa

El nostre logotip també ha evolucionat amb les necessitats actuals dels nostres clients.
Inicialment el color blau va ser el que ens va diferenciar en un moment en el qual l’empresa era de serveis elèctrics i de fred.
En l’actual, el verd ens simbolitza la recerca de les energies renovables i l’eficiència energètica de forma integral.

Share This